COVID-19 og den omfattende sundhedskrise øger behovet for videndeling og kommunikation via videokonference.

PULSZ tilbyder løsninger til professionelle miljøer hvor sikkerhedsniveau og stabil drift spiller en rolle, og hvor videotjenester som Microsoft teams, Google Video eller Skype ikke fungerer optimalt.

Vi tilbyder seneste nyt inden for isenkram til moderne videomøderum, og dertil alt de perifere udstyr hvis man ikke selv har dette. har også fine-pitch LED storskærme i vores produktportefølje.

Det faciliterer hurtigere beslutningsprocesser, giver kortere og mere konstruktive møder, hurtig kommunikation af vigtige budskaber, der er ingen rejsetid, ingen rejseomkostninger og mindre klimaaftryk/CO2 udledning.

Prisen for en professionel løsning starter ved 325,- kr. pr. måned for op til 9 brugere.

Har du brug et nemt, enkelt og brugervenligt plug n play videokonference system inkl. skærm og kamera starter prisen fra 5000,- kr. ekskl. Moms ekskl. Levering.

 

Lige nu tilbyder vi 14 dages GRATIS og uforpligtende test. Tag kontakt i dag og du får tilsendt et link.

Image module
Image module

Room Connect / Huddle

En videokonference enhed med indbygget kamera og mikrofon som kan bruges til installation i 1-4 personers rum. Inkludere en videokonference skærm med indbygget mikrofon og kamera og evt. et touch panel for at gøre betjeningen lettere. Hurtigt og enkelt.

Lille “pro” møderum

Een eller flere skærms løsning med indbygget kamera og mikrofon som automatisk retter sig mod personer der taler. Kan bruges til installation i 2-8 personers rum.

Inkludere en videokonference skærme med indbygget mikrofon og kamera og evt. et touch panel for at gøre betjeningen lettere. Hurtigt og enkelt.

Image module

Samarbejdspartnere