Installation

Du sørger for strøm – vi klarer resten!

Det kan være en længere proces at få installeret en LED-skærm, men hos Pulsz sørger vi for, at det ikke bliver et hængeparti over dit hoved. Vi sørger for at instillationsprocessen går gnidningsfrit, så du kan fokusere på din forretning og det, som du er bedst til.

Intet projekt er for stort – eller for lille

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige typer af LED-skærme, i mange forskellige størrelser, som nemt kan benyttes i mange forskellige miljøer.

Hvad er skærmene lavet af?

Vores skærme er som standard lavet af aluminium og stål, og er derfor relativt lette, men holdbare. Derfor kan vi levere skærme både indendørs og udendørs, hvortil de bygges til at passe det præcise miljø. Skærmene er også modulopdelt, hvilket gør det nemt at opbygge skærmene til lige præcis den størrelse, I skulle stå og mangle.

Og hvis der skulle være problemer…

… så står vi altid klar til at hjælpe! Selv de bedste skærme kan gå i stykker, og derfor er vi altid beredt på at hjælpe, så du trygt kan benytte skærmen i lang tid fremover. Vi er klar på telefonen, på mail eller i vores kontaktformular, så du er altid velkommen til at kontakte os!