SERVICE OG PRAKTISK

SERVICES

RÅD TIL GRAFIK

Skærmene hos Pulsz har som standard en opløsning på 72 ppi. Når du køber eller lejer en skærm fra Pulsz, giver vi dig hurtigst muligt skærmens pixelformat, så I nemt kan tilpasse jeres grafik til skærmens størrelse.
Husk at tænke stort og simpelt, når det kommer til grafik på din nye skærm – de skal oftest ses på lang afstand, og det er derfor ikke altid muligt at se de helt små detaljer.
Vi anbefaler derudover at benytte mange kontraster, så man nemt kan skelne mellem farver på skærmen. Afvig derudover fra hvide flader – brug derimod farvede baggrunde.

Brug for hjælp?
Vi hjælper dig gerne yderligere med din skærmgrafik, og tilbyder endda gerne at lave din grafik for dig! Kontakt os her, og modtag et uforpligtende tilbud.

SOFTWARE

Hos Pulsz benytter vi et CMS (content management system) som styringssystem til skærmens indhold. Det vil sige at vores skærme er tilkoblet internettet, og derfor kan tilgås direkte fra din computer, hvorpå du kan skifte dit indhold med få klik. Vi sætter selvfølgelig softwaren op, og guider dig gerne, så du hurtigt kan benytte systemet.

Vores system holder derudover øje med skærmen 24/7, så skulle der ske en fejl, vil det opdages med det samme. Dermed kan du trygt være sikker på, at du altid ved, hvad der foregår med din LED-skærm, og dermed din kampagne.

PRAKTISK INFO