VORES LØSNINGER

Giv dit brand liv og puls

Bliv en del af gadebilledet og skab moderne branding med LED-skærme fra Pulsz. Vi står på spring til at levere det, som din virksomhed skulle stå og mangle af LED-skærm løsninger.

Vores skærme fås som standard 6 m2, 7.5 m2 og 15 m2. Dog er LED-løsningerne modulopbyggede, så højden og bredden kan tilpasses til hvad der passer din forretning bedst.

Vi gør det nemt

Det behøver ikke være en større opgave at modtage en LED-skærm til sin virksomhed. I sørger for at der er strøm klar, og vi sætter skærmen op. Skærmen kan tilgås digitalt via din webbrowser, som I har adgang til 24/7. Vores system holder også øje med skærmen 24/7, 365 dage om året.

Vi har landsdækkende service, og har i forvejen mere end 70 LED-skærme placeret rundt i landet. Servicen er inkluderet i aftalen, så I ikke skal bekymre jer om jeres skærm, når I bestiller fra Pulsz.

Hvorfor vælge Pulsz?

For bare at nævne nogle af grundene til, hvorfor du skal vælge Pulsz som din skærmleverandør:

  • Du får muligheden for enten at købe eller leje – det er op til dig, hvad der passer dig bedst
  • Du får lækker kvalitet på hele skærmen
  • Du får et erfarent team, som har stort kendskab til mange forskellige typer af skærme, og som hjælper dig med at vurdere dine muligheder
  • Vi står for hele opsætningen af system, strøm, content-management og meget mere!
  • Vores system tjekker skærmen i alle døgnets timer, så du kan være sikker på, at du ikke står tilbage med problemer
  • Vi har et kreativt team som udvikler og kommer med gode ideer til løsninger. Går du med nogle tanker eller ideer, så kontakt os og vi finder på en løsning som passer til dit behov

UDENDØRS

INDENDØRS